Husfellesskap

HUSFELLESSKAPENE (Smågruppene) er en meget viktig del av menighetens liv. Over hele byen samles ulike grupper i hjemmene. De fleste samles annenhver uke. Her nyter vi vennskapelig fellesskap med Gud og hverandre. I gruppesamlingene tar vi tid til å be for hverandre, gi rom for vitnesbyrd og samtale og for å studere Bibelen. Her lærer vi også å lytte til hverandre. Her vil du få hjelp til å vokse som kristen og som menneske - sammen med andre. Vi ønsker å inkludere stadig nye mennesker i fellesskapet i gruppene.

Vi tror at de små gruppene er meget viktige arenaer for å oppleve fellesskap, få og pleie vennskap, erfare endring og vekst som en kristen.

Du trenger å være med i en fellesskapsgruppe — og gruppen trenger deg.

Har du lyst til å bli med i en gruppe?
Vi har grupper i Bergen kommune og på Sotra (Ågotnes)

For spørsmål om husfellesskap:Ta kontakt med pastor Dag Martin Østevold - 912 44 063, dagmartin(@)centralkirken.no
eller koordinator for husfellesskapene: Brede Aasen - 900 97 886 -, aasenbrede(@)gmail.com
så vil du bli satt i kontakt med noen som gjerne inkluderer deg i sin gruppe!

Du er hjertelig velkommen til Centralkirken og til å bli en del av en mindre gruppe!