Formiddagstreff

Formiddagstreffene er Centralkirkens møtepunkt på dagtid. En tirsdag i måneden fra kl 11.30-13.30 fylles kapellet med mennesker og vi samles til hyggelig felleskap og prat over en kaffekopp og god servering. Hver tirsdag er det andakt/tale og mye sang og musikk. Alle er hjertelig velkommen! Ledere for treffet er Ingebjørg Lohne (ingebjorg.lohne@gmail.com) og Gunnar Hammerstad (gunn-ham@online.no). For mer informasjon kan du også kontakte pastor eller diakon.

FORMIDDAGSTREFFET I CENTRALKIRKEN VÅREN 2017

Tirsdag 17.januar kl.11.30:

Dagens gjest: Pastor Tom G. Johnsen taler

Sang ved Kjell Abrahamsen

Tirsdag 21.februar kl.11.30:

Dagens gjest:  Kari Pemmer Andersen med tema: Hjelpearbeid blant romfolket i Romania

Vi synger sammen

Ingebjørg Lohne leder

Tirsdag 21. mars kl.11.30:

Dagens gjest:  Pastor Per Bråthen taler

Sang ved Kjell Abrahamsen

Tirsdag 18.april kl.11.30:

Dagens gjester:  Tertnes Musikklag

Ingebjørg Lohne leder

Tirsdag 16.mai kl.11.30:

Dagens gjest:  Eilif B. Løtveit med tema: Nasjonaldagen og våren i dikt og toner

Tirsdag 6.juni

Tur til Herdla på Askøy. Vi får omvisning i kirken på Erdal og deretter besøker vi Herdla museum. Middag på restaurant "Biologen".