Formiddagstreff

Formiddagstreffene er Centralkirkens møtepunkt på dagtid. En tirsdag i måneden fra kl 11.30-13.30 fylles kapellet med mennesker og vi samles til hyggelig felleskap og prat over en kaffekopp og god servering. Hver tirsdag er det andakt/tale og mye sang og musikk. Alle er hjertelig velkommen! Ledere for treffet er Ingebjørg Lohne (ingebjorg.lohne@gmail.com) og Gunnar Hammerstad (gunn-ham@online.no). For mer informasjon kan du også kontakte pastor eller diakon.

FORMIDDAGSTREFFET I CENTRALKIRKEN VÅREN 2018

Tirsdag 29. mai hadde vi tur til Osterøy museum med omvisning og deretter middag og sosialt samvær for formiddagstreffet.

Det ble en flott dag for alle som var med, med omvisning og historiefortelling, Guds ord og sang.

Inntil vi møtes igjen - god sommer med noen bilder fra turen (fotograf: Kjell S. Jensen):

1annelinda

dagmartin