Formiddagstreff

Formiddagstreffene er Centralkirkens møtepunkt på dagtid for seniorer og alle som vil!
En tirsdag i måneden fra kl 11.30-13.30 fylles kapellet med mennesker og vi samles til hyggelig felleskap og prat over en kaffekopp og god servering. Hver gang er det andakt/tale og mye sang og musikk.
Alle er hjertelig velkommen!
Ledere for treffet er Ingebjørg Lohne (ingebjorg.lohne@gmail.com) og Gunnar Hammerstad (gunn-ham@online.no).

FORMIDDAGSTREFFETS SAMLINGER HØSTEN 2020 ER KANSELLERT GRUNNET COVID-19.

FORMIDDAGSTREFFETS TUR, VÅREN 2018

Tirsdag 29. mai hadde vi tur til Osterøy museum med omvisning og deretter middag og sosialt samvær for formiddagstreffet.

Det ble en flott dag for alle som var med, med omvisning og historiefortelling, Guds ord og sang.

Inntil vi møtes igjen - god sommer med noen bilder fra turen (fotograf: Kjell S. Jensen):

1annelinda

dagmartin