Formiddagstreff

Formiddagstreffene er Centralkirkens møtepunkt på dagtid for seniorer og alle som vil!
En tirsdag i måneden fra kl 11.30-13.30 fylles kapellet med mennesker og vi samles til hyggelig felleskap og prat over en kaffekopp og god servering. Hver gang er det andakt/tale og mye sang og musikk.
Alle er hjertelig velkommen!
Ledere for treffet er Ingebjørg Lohne (ingebjorg.lohne@gmail.com) og Gunnar Hammerstad (gunn-ham@online.no).

FORMIDDAGSTREFFETS SAMLINGER VÅREN. 2022 - alle samlinger begynner kl. 11.30:

Tirsdag 11. januar:  Dagens gjester:  Karin og Rune Nilsen. Leder: Ingebjørg Lohne

Tirsdag 8. februar:  Dagens gjest:  Pastor Tom Johnsen. Leder: Gunnar Hammerstad

Tirsdag 8. mars: Dagens gjester:  Kari Pemmer Andersen,  Elin Olsen, Margot Hodne. Leder: Ingebjørg Lohne

Tirsdag 5. april: Dagens gjest:  Svein Børtveit. Leder: Gunnar Hammerstad

Tirsdag 10.mai: Dagens gjest:  Oddny Midjeteig. Leder: Ingebjørg Lohne.

Tirsdag 10. juni.  Tur til Lyngheisenteret på Lygra i Lindås kommune.

Alle er hjertelig velkommen på formiddagstreffene!

Vi har  andakt, sang og servering!

___________________________________

FORMIDDAGSTREFFETS TUR, VÅREN 2018

Tirsdag 29. mai hadde vi tur til Osterøy museum med omvisning og deretter middag og sosialt samvær for formiddagstreffet.

Det ble en flott dag for alle som var med, med omvisning og historiefortelling, Guds ord og sang.

Inntil vi møtes igjen - god sommer med noen bilder fra turen (fotograf: Kjell S. Jensen):

1annelinda

dagmartin