Formiddagstreff

Formiddagstreffene er Centralkirkens møtepunkt på dagtid for seniorer og alle som vil!
En tirsdag i måneden fra kl 11.30-13.30 fylles kapellet med mennesker og vi samles til hyggelig felleskap og prat over en kaffekopp og god servering. Hver gang er det en gjest som medvirker til programmet og også andakt/tale og mye sang og musikk.
Alle er hjertelig velkommen!
Ledere for treffet er Solveig og Hans Kr. Rygg

PROGRAM HØSTEN 2022

Tirsdag 20. september kl.11.30: Dagens gjest: Arne Edvard Meling som synger, spiller og har andakt. Hans Kr. Rygg leder.

Tirsdag 18.oktober kl.11.30:  Dagens gjest:  Anita Nybø, adm.dir ved Fløybanen, som har Bildepresentasjon av den nye Fløybanen. Hans Kr. Rygg leder.

Tirsdag 22.november kl.11.30: Dagens gjester:  Leder av Metodisthjemmet—Karianne Fedøy Magnussen og styreleder Atle Halvorsen. Hans Kr. Rygg leder.

Tirsdag 13 desember: kl.11.30: Adventsmøte.  Dagens gjest: Prest i Sædalen og Birkeland kirke, Leidulf Øy. Hans Kr. Rygg leder.

Merk deg følgende datoer for Formiddagstreffet for første halvår 2023:

24. januar, 21.februar, 21.mars, 18.april og 23.mai

På alle formiddagstreffene har vi godt fellesskap og god servering!

Alle er hjertelig velkommen!