Først - velkommen til 3,16-seminar om Israel og den messianske bevegelsen

Torsdag 26.august kl.18.30 blir det spennende og aktuell undervisning om evangeliet og jødene. Vi skal også få dagsferske rapporter om hvordan jøder kommer til tro. Velkommen til en spennende kveld i Centralkirken!

En stor dag i menigheten

.. var det for oss alle da Simeon Skrunes, Noah Østevold, Daniel Aasen, Isak Andreas Østevold og Vigdis Holtet ble tatt opp som bekjennende medlemmer i Centralkirken på gudstjenesten vår 13.juni. Må Gud velsigne våre venner, RIKT!

Du kan ha håp!

Mange har opplevd at livet har gitt dem mange brutte forhåpninger. Men det finnes et sikkert håp. Som ikke vil feile. Som har løst mange fra håpløshet. Uten håp kan vi ikke leve gode liv. Der det er liv er det håp, sies det. Og - der det er håp er det liv. Her kan du finne noen enkle, gode budskap om nettopp dette!