"Vi synger julen inn" søndag 16. desember kl 19!

Centralkirkens Sangkor med venner inviterer til Adventsstund i kirken! Gjester i år er blant annet Bergen Pensjonistorkester, et salongorkester med strykere, blåsere og klaver på omkring 20 musikere med dirigent Inge Fjørtoft - og sangere fra Breistein Mannskor.

Meld deg på Alpha kurs for å lære mer om den kristne tro!

Kristendom: kjedelig, usann og irrelevant? Er du nysgjerrig på hva kristen tro handler om? Ønsker du å lære mer? Bli med på Alpha kurs i Centralkirken! Kurset går over 10 søndagskvelder + 1 helg. Velkommen til uforpliktende informasjonskveld om Alpha-kurs! Tid: søndag 13. januar 2019 kl. 19. Påmelding og spørsmål: dagmartin@centralkirken.no eller mobil 912 44 063 Centralkirken ved Fløibanen www.centralkirken.no

Du kan ha håp!

Mange har opplevd at livet har gitt dem mange brutte forhåpninger. Men det finnes et sikkert håp. Som ikke vil feile. Som har løst mange fra håpløshet. Uten håp kan vi ikke leve gode liv. Der det er liv er det håp, sies det. Og - der det er håp er det liv. Her kan du finne noen enkle, gode budskap om nettopp dette!

Åpen kirke med bønn hver tirsdag og torsdag fra kl 07-0830!

Fra og med tirsdag 24. april vil kirken være åpen hver tirsdag og torsdag fra kl 0700-0830. Alle som vil inviteres til å komme i kirken for å be før man reiser på jobb eller skole. Kom innom en halv time eller lenger om du kan. Ønsker du mer av Guds nærvær? Vil du forandre en by? Din menighet? Ditt liv og din tjeneste? Det starter ved at vi begynner å be! Bønn er nøkkelen til all forandring. Kirkerommet vil være åpent i dette tidsrommet. Be alene eller sammen med andre, eller bare kom for å være i Guds nærvær!

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november

Våre konfirmanter

Våre tre gode konfirmanter ble presentert i gudstjenesten 10.september og fikk utdelt bibel! Husk på dem i dine bønner og oppmuntringer!