Bli med på menighetens bønnemøter en torsdag i måneden!

Vil du se forandring i menigheten, i ditt liv, på stedet du bor? Vil du se mennesker bli frelst, lenger du etter vekkelse? Det starter i bønn! Hvis ikke kristne kommer sammen og ber så er det lite som vil skje. Det er enorm kraft når kristne kommer sammen for å be! Matt 18,20: 2Der to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt i blant dem" sier Jesus. Så la oss komme sammen og søke Gud i bønn. Møtene begynner kl 20, rett etter bibelundervisningen fra Romerbrevet. Datoene for våren er 18. januar, 15. februar, 15. mars, 12. april, 23. mai og 21. juni.

Kirkebygget 100 år- en jubeluke fra 11.-18. mars!

Kirkebygget vårt blir 100 år i år! Det skal feires med mye gøy både for små og store. Foredrag, omvisninger og fest er bare noe av det som skal skje. Programmet oppdateres etter hvert som det blir fastsatt, så følg med! Sett av uken allerede nå, du kan glede deg!

Veien gjennom Romerbrevet - hver torsdag kl.19.00 - 20.15

Velkommen til bibelundervisning, samtale og refleksjoner omkring Guds ord! Vi fortsetter vår serie denne vinteren fra og med kap. 8. Hver torsdag fra og med torsdag 4.januar og frem til torsdag 12.april fra kl. 19.00 - 20.15 Vår bønn er at den sakte, jevne vandringen gjennom Guds Ord i dette brevet vil vise vårt indre menneske hvilken rikdom Gud har gitt oss i sin Sønn, Jesus Kristus - og hvilken forandring Jesus gjør i våre liv, når Han får prege hjerte, sinn og tanke - og hvilket stort fremtidshåp vi eier i Ham!

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november

Våre konfirmanter

Våre tre gode konfirmanter ble presentert i gudstjenesten 10.september og fikk utdelt bibel! Husk på dem i dine bønner og oppmuntringer!

Kom, la oss be sammen

Bønnens mulighet er et stort og viktig privilegium. Nå har du også mulighet til å be sammen med andre. Hver onsdag kl 1300 samles vi i gatekapellet (Mariannes galleri) til bønn. Også høsten 2017 har vi bønnemøter en onsdag i måneden fra kl. 20.00-21.15