Åpen kirke med bønn hver tirsdag og torsdag fra kl 07-0830!

Fra og med tirsdag 24. april vil kirken være åpen hver tirsdag og torsdag fra kl 0700-0830. Alle som vil inviteres til å komme i kirken for å be før man reiser på jobb eller skole. Kom innom en halv time eller lenger om du kan. Ønsker du mer av Guds nærvær? Vil du forandre en by? Din menighet? Ditt liv og din tjeneste? Det starter ved at vi begynner å be! Bønn er nøkkelen til all forandring. Kirkerommet vil være åpent i dette tidsrommet. Be alene eller sammen med andre, eller bare kom for å være i Guds nærvær!

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november

Våre konfirmanter

Våre tre gode konfirmanter ble presentert i gudstjenesten 10.september og fikk utdelt bibel! Husk på dem i dine bønner og oppmuntringer!

Kom, la oss be sammen

Bønnens mulighet er et stort og viktig privilegium. Nå har du også mulighet til å be sammen med andre. Hver onsdag kl 1300 samles vi i gatekapellet (Mariannes galleri) til bønn. Også høsten 2017 har vi bønnemøter en onsdag i måneden fra kl. 20.00-21.15