Medlemsopptakelse

Det var en stor dag for vår menighet da vi på 1.pinsedag kunne legge fire nye bekjennende medlemmer til menigheten. Vi er så takknemlige til Gud for våre venner!

Formiddagstreffets tur til Lindås

Formiddagstreffet hadde en herlig solskinnstur til Lindås 21.mai i veteranbuss - med besøk og omvisning i nye Knarvik kyrkje og nydelig mat og kjekt samvær på Alver hotel. Vi har lagt ut noen fine bilder fra en flott dag! Takk til våre ledere Ingebjørg, Gunnar og Jofrid Hammerstad!

Du kan ha håp!

Mange har opplevd at livet har gitt dem mange brutte forhåpninger. Men det finnes et sikkert håp. Som ikke vil feile. Som har løst mange fra håpløshet. Uten håp kan vi ikke leve gode liv. Der det er liv er det håp, sies det. Og - der det er håp er det liv. Her kan du finne noen enkle, gode budskap om nettopp dette!

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november

Våre konfirmanter

Våre tre gode konfirmanter ble presentert i gudstjenesten 10.september og fikk utdelt bibel! Husk på dem i dine bønner og oppmuntringer!