Bli med på Kron Ham 23. juni 2018!

23. juni 2018, St.Hansaften, inviterer vi til en stor-samling for alle byens kristne - på Bergenhus Festning. Vi vil komme sammen på tvers av generasjoner, kirkesamfunn og kulturelle skillelinjer for å be, lovprise Jesus, og proklamere at Han er kongen vår. Vi tror at dette vil være med å rydde vei for Guds rike i denne tiden, og at det blir en strålende begivenhet! Dagen avsluttes med "Afterparty" på Festningen, samtidig som folk fra de 7 fjell ber Bergensbønnen over byen vår, synger over byen og forhåpentligvis tenner st.Hansbål på hver topp. Se promovideoen her! https://youtu.be/U86v_CqQaJA

Åpen kirke med bønn hver tirsdag og torsdag fra kl 07-0830!

Fra og med tirsdag 24. april vil kirken være åpen hver tirsdag og torsdag fra kl 0700-0830. Alle som vil inviteres til å komme i kirken for å be før man reiser på jobb eller skole. Kom innom en halv time eller lenger om du kan. Ønsker du mer av Guds nærvær? Vil du forandre en by? Din menighet? Ditt liv og din tjeneste? Det starter ved at vi begynner å be! Bønn er nøkkelen til all forandring. Kirkerommet vil være åpent i dette tidsrommet. Be alene eller sammen med andre, eller bare kom for å være i Guds nærvær!

Bli med på menighetens bønnemøter en torsdag i måneden!

Vil du se forandring i menigheten, i ditt liv, på stedet du bor? Vil du se mennesker bli frelst, lenger du etter vekkelse? Det starter i bønn! Hvis ikke kristne kommer sammen og ber så er det lite som vil skje. Det er enorm kraft når kristne kommer sammen for å be! Matt 18,20: 2Der to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt i blant dem" sier Jesus. Så la oss komme sammen og søke Gud i bønn. Møtene begynner kl 20, rett etter bibelundervisningen fra Romerbrevet. Datoene for våren er 18. januar, 15. februar, 15. mars, 12. april, 23. mai og 21. juni.

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november

Våre konfirmanter

Våre tre gode konfirmanter ble presentert i gudstjenesten 10.september og fikk utdelt bibel! Husk på dem i dine bønner og oppmuntringer!

Kom, la oss be sammen

Bønnens mulighet er et stort og viktig privilegium. Nå har du også mulighet til å be sammen med andre. Hver onsdag kl 1300 samles vi i gatekapellet (Mariannes galleri) til bønn. Også høsten 2017 har vi bønnemøter en onsdag i måneden fra kl. 20.00-21.15