Vi synger julen inn

I Centralkirken søndag 17.desember kl. 19.00 har du mulighet til å la julens vidunderlige budskap bli sunget inn i hjertet og sinn. Ta med deg en venn og vær som alltid hjertelig velkommen!

Veien gjennom Romerbrevet.

Velkommen til bibelundervisning, samtale og refleksjoner omkring Guds ord! Vi fortsetter vår serie denne vinteren fra og med kap. 8. Hver torsdag fra og med torsdag 4.januar og frem til torsdag 12.april fra kl. 20.00 - 21.15 Vår bønn er at den sakte, jevne vandringen gjennom Guds Ord i dette brevet vil vise vårt indre menneske hvilken rikdom Gud har gitt oss i sin Sønn, Jesus Kristus - og hvilken forandring Jesus gjør i våre liv, når Han får prege hjerte, sinn og tanke - og hvilket stort fremtidshåp vi eier i Ham!

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november

Våre konfirmanter

Våre tre gode konfirmanter ble presentert i gudstjenesten 10.september og fikk utdelt bibel! Husk på dem i dine bønner og oppmuntringer!

Kom, la oss be sammen

Bønnens mulighet er et stort og viktig privilegium. Nå har du også mulighet til å be sammen med andre. Hver onsdag kl 1300 samles vi i gatekapellet (Mariannes galleri) til bønn. Også høsten 2017 har vi bønnemøter en onsdag i måneden fra kl. 20.00-21.15