Medlemsopptakelse søndag 15. desember!

Vi ønsker familien Skrunes velkommen som nye medlemmer av Centralkirken! Vi er glade og takknemlige for å ta imot dere og ønsker dere Guds velsignelse over liv, fremtid og tjeneste i Centralkirken! Fra venstre: Pastor Dag Martin Østevold, Simeon og Miriam, Sara, Silje og Samuel Skrunes. Ytterst: Diakon Anne-Linda Bratsberg Thorsen.

Du kan ha håp!

Mange har opplevd at livet har gitt dem mange brutte forhåpninger. Men det finnes et sikkert håp. Som ikke vil feile. Som har løst mange fra håpløshet. Uten håp kan vi ikke leve gode liv. Der det er liv er det håp, sies det. Og - der det er håp er det liv. Her kan du finne noen enkle, gode budskap om nettopp dette!

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november