Centralkirkens sangkor søker flere sangere!

Er du glad i synge og ønsker å komme inn i et hyggelig og inkluderende kristent miljø? Da er sangkoret i Centralkirken noe for deg! Vi øver i kirken hver tirsdag fra kl 19-21.15. Se nedenfor for mer informasjon. Hjertelig velkommen til oss!

Våre konfirmanter

Det var en stor glede og et privilegium å få presentere 13 konfirmanter på gudstjenesten 25.august. De fikk med seg hver sin bibel med en hilsen fra salme 119,105: "Ditt Ord er en lykt for min fot og et lys for min sti." Vi ser frem til et spesielt år sammen! Husk på konfirmantene i dine bønner og oppmuntringer!

Du kan ha håp!

Mange har opplevd at livet har gitt dem mange brutte forhåpninger. Men det finnes et sikkert håp. Som ikke vil feile. Som har løst mange fra håpløshet. Uten håp kan vi ikke leve gode liv. Der det er liv er det håp, sies det. Og - der det er håp er det liv. Her kan du finne noen enkle, gode budskap om nettopp dette!

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november