Nyhetsarkiv

"Vi synger julen inn" med Centralkirkens sangkor og Skala brassband 15. desember!

Centralkirkens sangkor har igjen gleden av å invitere unge og gamle til «Vi synger julen inn». Det skjer søndag 15. des. kl. 19.00. Nytt av året er at Skala brassband, med sin dirigent Tom Brevik, er med!

Du kan ha håp!

Mange har opplevd at livet har gitt dem mange brutte forhåpninger. Men det finnes et sikkert håp. Som ikke vil feile. Som har løst mange fra håpløshet. Uten håp kan vi ikke leve gode liv. Der det er liv er det håp, sies det. Og - der det er håp er det liv. Her kan du finne noen enkle, gode budskap om nettopp dette!

En stor dag med medlemsopptakelse

Det var en stor dag for hele vår menighet da vi kunne ønske velkommen nye medlemmer i gudstjenesten 19.november