"Vi synger julen inn" med Centralkirkens sangkor og Skala brassband 15. desember!

'Vi synger julen inn' med Centralkirkens sangkor og Skala brassband 15. desember!

Centralkirkens sangkor har igjen gleden av å invitere unge og gamle til «Vi synger julen inn». Det skjer søndag 15. des. kl. 19.00. Nytt av året er at Skala brassband, med sin dirigent Tom Brevik, er med!

Koret setter oss i den rette julestemningen, med blant annet den udødelige julemotetten til Eyvind Alnæs. Her har vi gleden av å ha fått med oss guttesopranen Gard Aarvik som solist. Gustav Holst sin julefantasi «Christmas Day» blir for anledningen fremført i en versjon for brassband og orgel. Dette for å nevne noe av det både kor og brassband har å by på denne kvelden.

Det er duket for en festkveld i kirken, der det selvsagt blir anledning for forsamlingen, sammen med kor, brassband og orgel, å ta del i de flotte og mektige julesangene våre, og slik gå inn i julehøytiden!