Centralen

Annenhver fredag kl. 19.00-22.00 har vi ungdomsklubb for deg mellom 13-18 år.
Der blir det god stemning med Nachos, Kafé, Aktiviteter og Andakt.
Tidspunkt: FREDAG 2.OKTOBER KL.19.00!
Sted: I Central Hall/underetasjen i kirken
Sprell og oppdateringer kommer også på Instagram: @centralenbergen og Snapchat @centralen18
Centralen ungdomsklubb skjer annenhver fredag klokken 1900-2200, i Central Hall (i underetasjen av Centralkirken, inngang ved siden av hovedinngangen).
Det er for deg som har startet i 8.klasse eller er eldre enn det, og du er hjertelig velkommen enten du har vært i en kirke før eller ikke. Det blir varm mat og snop å få kjøpt i kiosken, det blir en konkurranse eller en aktivitet, det blir musikk og delt noen tanker om Jesus og det blir mye latter og god stemning!
Vi er 6-8 (unge) voksne ledere som er der hver gang, og selv om vi samles midt i Bergen sentrum en fredagskveld pleier vi ikke oppleve noen ubehageligheter.
Som forelder er du selvsagt velkommen til å kikke innom og se.
Med tanke på smitte, tar vi det med det største alvor og kommer til å legge til rette for avstand og god hygiene.
På fredag (02.oktober) blir det President-turnering med muligheter for å vinne premier.
Siden det er første gangen i høst blir det gratis pizza og brus til alle (((:
Ta gjerne med en venn, en klassekamerat eller noen du kjenner, da blir det ekstra gøy!

Centralen kan du finne på Facebook, Snapchat (centralen18) og Instagram (centralenbergen).

Ellers, lurer du på noe, så ta gjerne kontakt med Ungdomsleder Silje på telefon 48175602, eller Messenger.

Hjertelig hilsen
Ungdomsleder Silje Therese N Lillevik