Centralkirkens sangkor søker flere sangere!

Centralkirkens sangkor søker flere sangere!

Er du glad i synge og ønsker å komme inn i et hyggelig og inkluderende kristent miljø? Da er sangkoret i Centralkirken noe for deg! Vi øver i kirken hver tirsdag fra kl 19-21.15. Se nedenfor for mer informasjon. Hjertelig velkommen til oss!

Centralkirkens Menighet  er en av de siste metodistmenigheter i Norge som fortsatt har et tradisjonelt sangkor.  Allerede i 1890 – noen måneder før Centralkirkens menighet ble grunnlagt – så koret ”dagens lys” og siden den gang har korets medlemmer trofast gjort tjeneste i kirken. Vi er stolte over denne tradisjonen, som vi håper fortsatt kan videreføres i mange år. 

Dagens kor består av cirka 25 sangere og vi samles til øvelse i kirken tirsdager mellom kl. 19.00 til 21.15. Vår  faste dirigent gjennom de senere år har vært Inge Fjørtoft med sin Kari ved flygelet - og visedirigent Jan Lillevik.  I tillegg må vi fremheve vår dyktige organist Harald Jacob Holtet, medlem av menigheten og  korets ”hoffkomponist” – som, på linje med tidligere kjente komponister, skriver og utgir musikk som også vårt kor har stor glede av å framføre. Vi erfarer at mange ”tradisjonelle” kor omkring ”sliter med rekrutteringen.” Men vi har en tro på at VÅR LOVSANG TIL GUD IKKE SKAL STILNE HEN! Vil DU være med oss på denne veien? 

En av sangerne, Berit Moe, kom med i koret for ca 10 år siden og forteller litt om sitt møte med koret: ”Jeg har tidligere sunget i mange kor – også i en periode da jeg bodde i Tyskland. Gjennom koret kom jeg i kontakt med nye venner og fikk del i et sosialt fellesskap. Da jeg kom hjem savnet jeg korsangen og miljøet. En kollega av meg sang i Centralkirkens sangkor og inviterte meg med på øving.  Her ble jeg tatt imot på en svært god, varm og inkluderende måte – her trives jeg blant gode sangervenner! Om jeg har en sang jeg gjerne synger? Da må det bli   ”Ved Jesu føter ei stille stund, når orda kjem frå hans eigen munn”, med tekst og melodi av Mathias Orheim, arrangert av Trond Kverno. Den berører mitt hjerte!”

Vi vil svært gjerne ha DEG med! - Tar du utfordringen? Sangkorets motto er:    «SYNGER FOR GUD,

LOVER HERREN!»

Flere opplysninger ved korets leder Karin A. Nilsen mob. 41428570,    organist Harald Jacob Holtet 91744812 eller dirigent Inge Fjørtoft 92834485.