Centralkirken menighet er 130 år

Lørdag 29.august 2020 er det 130 år siden lokalmenigheten vår ble stiftet.

89 MEDLEMMER fra 1.Metodistmenighed dannet 2.Metodistmenighed, som de første fem årene holdt til der også den første metodistmenigheten ble grunnlagt: Domkirkegaten 2 i danselokalet Olsens&Finsens sal.

I gudstjenesten den 30.september vil vi kort markere dette - og etter gudstjenesten har en enkel digital billedkavalkade. For noen bringer det frem minner fra en kjent historie. For andre  - heldigvis - er det ny informasjon.  Under er kan du finne lenker til tre jubileumshefter som forteller om en menighetens spennende tjeneste og dens utvikling gjennom skiftende tider.  Historien viser våre røtter og at vi står i en tradisjon. Vi tror at Gud som er historiens Herre vil være trofast også i dager som kommer og at menigheten fortsatt vil være et hellig folk for Gud og redskap for menneskers frelse og et åndelig hjem for familier.

Under kan du finne lenker til ulike jubileumshefter som forteller fra vår felles historie. Kanskje er det noe som vil inspirere deg?

/file/centralkirken25aar.pdf

/file/centralkirkens-menighet60aar.pdf